23 Ocak 2010 Cumartesi

Zayıflama ,Bitkisel Tedavi,e-Ticaret

Online Alışveriş Türkiye’de Hızla Yayılmakla Birlikte E Ticaret Firmaları da Hızla Yaygınlaşmakta ve Müşteri ye Verilen Hizmet Kalitesinde Düşüş Görülmektedir.

Online Alışveriş Sitelerinden Ürün yada Hizmet Satın Alan Tüketici Hizmetleri Hakkında Bilgi Alamamaktan yada Almış Oldukları Ürünlerin Çok Geç Ulaşmasından ve İlgisizlikten Şikayetçi.Tüketicinin İnternet Ortamında Gördüğü Her Sitenin Bir Şirket Olmadığı ve Şirket Olmadığı İçin Doğru Hizmet Veremeyeceğini Bilmeleri Gerekir.

Türkiye’de Online Alışveriş Sitelerini Katagorize Edersek ;

Zayıflama Ürünleri, Kozmetik Ürünleri Satan Online Alışveriş Siteleri
Elektronik Ürünler Satan E-Ticaret Siteleri
Medikal Ürünler Satan Online Alışveriş Siteleri
Bitkisel Ürünler Satan Online Alışveriş Siteleri
Hizmet Satışı Yapan Online Alışveriş Siteleri
Tüm Ürünleri Satan Online Alışveriş Siteleri (GittiGidiyor.Com Gibi) Şeklinde Katagorize Edebiliriz.

Hem Satın Aldığınız Ürünleri Kullanırken Destek Alabileceğiniz Hemde Profosyonel Kadrosu İle Hizmet Veren Online Alışveriş Siteleri İçerisinde Maviadres.com Tavsiye Ettiğimiz Öncü Bir Firmadır.


İndex YouTube'dan HTML 5 video çalar

Şu an sadece Google Chrome, Apple Safari ve Chrome Frame'i yüklemek kaydıyla Internet Exploler tarafından desteklenen video çalar örneğin Firefox'ta görüntülenemiyor.

YouTube'da yer alan açıklamada yakında Internet Explorer 8 ve Firefox 3.5'a destek verileceği belirtiliyor.

HTML5 tabanlı video oynatıcısının demosuyla ilgili YouTube'un açıklamasına göre HTML5 yeni bir web standardı olarak popülerlik kazanıyor. Doğru ses ve video codec desteğiyle kullanıcıların farklı formatlar için eklenti kurmasına gerek kalmıyor.

Şu an için tam ekran video oynatmayı desteklemeyen HTML5 tabanlı yeni video oynatıcının geliştirilmesi çalışmalarına devam ediliyor.

Kaynak: Chip Online

Deprem uzmanlarından korkutan Haiti uyarısı

Deprem uzmanlarına göre, Haiti'de her an 7 ve hatta 7'den daha büyük bir deprem meydana gelebilir.

Amerikan Jeoloji Kurumundan bilim adamları, 12 Ocak'taki depremin ardından birçok artçı depremin meydana geldiği Haiti'nin haftalarca ikincil büyük depremlerle sarsılabileceğini, bunun da büyük bir depremin ardından normal olduğunu belirtti.

Bilim adamları, bu dönemde bir ya da daha fazla 6 büyüklüğünde sarsıntı meydana gelmesi olasılığının yüzde 25 olduğunu açıkladı. Ancak 12 Ocak'taki depremin Enriquillo fayının büyük kısmında biriken enerji boşalsa da, depremin merkez üssünün doğusunda ve başkent Port-au-Prince'in hemen yanındaki başka bir kısmın hareket etmemiş olabileceğini belirten bilim adamları, bu kısmın Kuzey Amerika ve Karayibler'deki tektonik plakaların kaymasının etkisiyle burada biriken enerjiyi her an boşaltabileceğini vurgulad

kaynak A.A

Askere sivil yargı sandığa geliyor

Hükümet, Anayasa Mahkemesi'nin kararının ardından askere sivil yargı yolunu açabilmek için yeni bir formül üzerinde çalışıyor. Buna göre, önce Anayasa’da değişiklik yapılacak, sonra da referanduma götürülecek.
İSTANBUL - Sabah gazetesinin haberine göre; hükümet, askere sivil yargı yolunu açan düzenlemenin Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edilmesinin ardından "B planı"nı devreye sokuyor.

Buna göre, askerlerin sivil mahkemelerde yargılanabilmesi için Anayasa'da değişikliği yapılacak.

145'inci maddesinde yapılacak değişiklikle "askerlerin sadece görevleri ile ilgili suçlar" için askeri mahkemelerde yargılanması öngörülüyor.

NTV

Rent a car

oto kiralama sektörünün en eski firmalarından olan Emircan rent a car kurumsal araç kiralama yanı sıra başta ankara olmak üzere birçok şehirde araç kiralama hizmeti vermeye devam ediyor.Bunun en güvenilir ve kanıtlanmış örneklerinden olan ankara oto kiralama hizmeti artık Ankara merkezde sizleri beklemektedir.2010 yılının gelmesiyle birlikte filosunu yenileyen firmamıza günün her saati online olarak ulaşabilirsiniz.